У Росії успіх Трампа відзначили пиріжками і дешевим шампанським: з'явилися фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії успіх Трампа відзначили пиріжками і дешевим шампанським: з'явилися фото

У Росії успіх Трампа відзначили пиріжками і дешевим шампанським: з'явилися фото
Джерело:  Ехо Москви

У Росії відбулася вечірка на честь інавгурації президента США Дональда Трампа, де присутніх годували пиріжками і поїли дешевим шампанським.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на блог Іллі Варламова на "Ехо Москви".
"Сьогодні в самому центрі Москви, в модному великому залі Центрального телеграфу відбулася вечірка з приводу сходження на трон нового президента США Дональда Трампа! Організували свято головні патріоти країни: Костянтин Риков (екс-"Едро") і Марія Катасонова (НОД) за підтримки головного православного каналу "Царгород"! Промова Трампа кілька разів зривала оплески залу. Присутні дивилися на нового президента з надією і повагою! Гостей поїли дешевим російським шампанським (на етикетці було написано просто "винний напій") і годували пиріжками з капустою і м'ясом!", - написав Варламов.
"Людей було багато, стільців вистачило не всім. Правда, половина присутніх - це журналісти", - додав він.
Як повідомляв ONLINE.UA,  по всьому світу проходять акції в рамках "Маршу жінок на Вашингтон", організованого противниками новообраного президента США Дональда Трампа.









Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?