Порошенко висунув важливу умову по Донбасу
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко висунув важливу умову по Донбасу

Порошенко висунув важливу умову по Донбасу

Президент  Петро Порошенко  заявив, що умовою політичного врегулювання ситуації на Донбасі є постійне припинення вогню, роззброєння бойовиків і виведення російських військ і техніки з території України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Українську правду.
"Ми дотримуємося мінських угод, як би важко нам це не давалося. Але при цьому ми не поступилися жодною принциповою позицією. Більш того, в нелегкому діалозі переконали західних союзників в тому, що будь-яким крокам з політичного врегулювання повинен передувати очевидний і незаперечний прогрес з питань безпеки - постійне припинення вогню, виведення російських окупаційних військ, виведення техніки, роззброєння бойовиків, контроль над неконтрольованою ділянкою україно-російського кордону спочатку з боку ОБСЄ, а потім і наших славних прикордонників", - заявив Порошенко на урочистостях з нагоди Дня соборності України.

Читайте також: Порошенко назвав головну мету штучних протестів в Україні
"До вирішення цих проблем на порядку денному не стоять і не будуть стояти політичні питання, в тому числі це стосується змін до Конституції", - підкреслив президент.
Як повідомляв ONLINE.UA,  Петро Порошенко в ході урочистостей з нагоди Дня соборності України жорстко розкритикував ідею деяких політиків щодо відмови від Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?