День соборності в Києві: з'явилися яскраві фото
Категорія
Україна
Дата публікації

День соборності в Києві: з'явилися яскраві фото

День соборності в Києві: з'явилися яскраві фото

У мережі з'явилися яскраві фото з Києва, де  на мосту Патона активісти утворили "живий ланцюг єдності" на честь Дня соборності України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook видання  Тиждень.
22 січня в Києві активісти утворили "живий ланцюг єдності" в пам'ять про Акт злуки Української народної республіки і Західно-Української Народної Республіки. Учасники сформували дві колони на правому і лівому берегах Дніпра і зустрілися на мосту Патона.

Читайте також: Третя річниця перших смертей на Майдані: з'явилося дуже показове відео
Активісти також розгорнули 30-метровий синьо-жовтий прапор. Після об'єднання колон учасники акції зі свічками в руках провели хвилину мовчання в пам'ять про загиблих героїв Небесної сотні і воїнів АТО.
Як повідомляв ONLINE.UA,  22 січня відзначається День соборності України  - саме в цей день в 1919 році був проголошений Акт возз'єднання Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?