У Харкові троє агресивних чоловіків відкрили стрілянину: з'явилися подробиці і фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Харкові троє агресивних чоловіків відкрили стрілянину: з'явилися подробиці і фото

У Харкові троє агресивних чоловіків відкрили стрілянину: з'явилися подробиці і фото
Джерело:  online.ua

Невідомі відкрили стрілянину з автоматичної зброї з балкона багатоповерхового будинку в Харкові в Олексіївському житловому масиві, обійшлося без постраждалих.


Про це повідомляє ONLINE.UAсо посиланням на ефір телеканалу "112-Україна".


Як заявила прес-секретар патрульної поліції Харкова Карина Курбанова, "близько години ночі екіпаж патрульної поліції отримав виклик про те, що невідомі ведуть автоматичну стрільбу з балкона багатоповерхівки».


«Пригода сталася на вул. Целіноградській, 48-в. Патрульні оперативно відреагували на виклик і, прибувши, з'ясували, що дійсно велася стрілянина, проте виявити зброї на місці не вдалося», - додала Курбанова.


Читайте також:  Побоїще зі стріляниною сталося на Житомирщині, є загиблий: з'явилися фото


За її словами, були виявлені тільки гільзи, імовірно, калібру 5,45 мм.


«Це буде встановлювати експертиза. На балконі будинку знаходилися троє чоловіків. Їх затримали. Під час опитування вони вели себе агресивно, намагалися накинутися на поліцейських", - додала спікер патрульної поліції Харкова.


Вона також повідомила, що постраждалих і жертв в результаті стрілянини немає.


Правоохоронці в даний час з'ясовують обставини події, а також з'ясовують, чи причетні до стрілянини безпосередньо троє затриманих.


На кадрах відео продемонстровані фотографії з місця події.




Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше в одеському стрип-клубі "AXIS" на вулиці Буніна стався конфлікт зі стріляниною, в результаті чого двоє людей отримали поранення і були госпіталізовані.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?