У Росії знову палять і давлять бульдозерами їжу: стало відомо про новий випадок
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії знову палять і давлять бульдозерами їжу: стало відомо про новий випадок

У Росії знову палять і давлять бульдозерами їжу: стало відомо про новий випадок
Джерело:  online.ua

У російському Краснодарі Федеральна служба безпеки РФ виявила більше двох тонн польських яблук і турецьких томатів, продукти були знищені.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на golos-kubani.ru.


Видання відзначає, що співробітники Россільгоспнагляду і інспектори ФСБ провели рейдові заходи і виявили три факти реалізації санкційної продукції загальною вагою 2056 кг.


«А саме - томатів свіжих в кількості 878 кг, томатів черрі свіжих в кількості 75 кг походженням Туреччина і 1103 кг яблук свіжих походженням Польща», - сказано в замітці російського ЗМІ.


Читайте також:  У Росії знайшли новий ворожий продукт: з'явилося шалене фото


У томатах, за інформацією Россільгоспнагляду, був виявлений карантинний для Російської Федерації західний квітковий каліфорнійський тріпс.


«Відповідно до Указу Президента Російської Федерації від 29.07.2015 р №391 «Про окремі спеціальні економічні заходи, що застосовуються з метою забезпечення безпеки Російської Федерації» санкційні фрукти і овочі безжально знищили», - зазначає видання.


Турецькі помідори спалили, а яблука з Польщі пустили під бульдозер на полігоні твердих побутових відходів.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в листопаді в Росії розповіли про знищення бульдозерами санкційних продуктів на полігоні твердих побутових відходів поблизу міста Міллерово в Ростовській області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?