Тіна Кароль розповіла, кому присвятила звання народної артистки
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Тіна Кароль розповіла, кому присвятила звання народної артистки

Тіна Кароль розповіла, кому присвятила звання народної артистки

Популярній співачці Тіні Кароль офіційно присвоїли звання народної артистки України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook співачки.
Церемонія нагородження відбулася 22 січня, в День Соборності України. У Національному музеї імені Тараса Шевченка президент України Петро Порошенко особисто вручив Тіні Кароль нагороду і привітав її із заслуженим званням.
Артистка розповіла, що присвятила цю нагороду своїм батькам.

Читайте також: Т іна Кароль розплакалася на концерті в Сумах: опубліковано відео
"Спасибі і дуже зворушена! Для мене це велика гордість - об'єднувати країну, надихати країну, берегти українські традиції. Це моя місія. Я обіцяю робити це з максимальною любов'ю, силою і всім талантом, який мені подарував Бог. Цю нагороду я присвячую своїм батькам", - сказала Кароль.
Також співачка опублікувала на своїй сторінці в соцмережі пост з цією цитатою. На фото видно, як президент вручає Тіні нагороду.


Нагадаємо, раніше стало відомо, що міністр культури Євген Нищук клопотав про присвоєння співачці Тіні Кароль звання народної артистки України. З таким проханням він звертався до Петра Порошенка.
До слова, у 2009 році Тіні Кароль було присвоєно звання заслуженої артистки України.
Як повідомляв ONLINE.UA, в травні 2016 року президент України Петро Порошенко нагородив званням народної артистки України співачку Джамалу, яка перемогла в міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2016.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?