Людина кума Путіна побувала в полоні у бойовиків ДНР: спливло резонансне відео
Категорія
Події
Дата публікації

Людина кума Путіна побувала в полоні у бойовиків ДНР: спливло резонансне відео

Людина кума Путіна побувала в полоні у бойовиків ДНР: спливло резонансне відео
Джерело:  online.ua

Глава організації "Офіцерський корпус" Володимир Рубан, який займається питаннями звільнення українських полонених на Донбасі, в 2014 році сам побував в полоні у бойовиків так званої ДНР.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це заявив у своєму Facebook журналіст Андрій Дзиндзя, опублікувавши відповідне відео.
За словами Дзиндзі, бойовики не впізнали Рубана, який вважається людиною кума президента РФ Володимира Путіна Віктора Медведчука.
"Виявляється, Рубан під час заворушень в Донецьку в травні 2014 року потрапляв в полон! На той момент там була повна анархія, ОЗУ під назвою ДНР тільки формувалася. Звичайно, не все так звані ополценцы знали, що Рубан є людиною Медведчука, тому і скрутили п'яного Рубана, який гуляв десь в донецькому шинку!" - написав журналіст.

Читайте також: Укра їнський кум Путіна зробив скандальну заяву про Крим
Як повідомив Дзиндзя, відео із затриманням Рубана "було знято іноземним журналістом, який перебував на той час в Донецьку".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Володимир Рубан зізнався, що він організовував зустріч народного депутата Надії Савченко з ватажками бойовиків ЛНР і ДНР Ігорем Плотницьким і Олександром Захарченком у Мінську.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?