В СБУ пояснили велику помилку Савченко зі списками полонених: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

В СБУ пояснили велику помилку Савченко зі списками полонених: з'явилося відео

В СБУ пояснили велику помилку Савченко зі списками полонених: з'явилося відео
Джерело:  newsone.ua

Радник глави Служби безпеки України Юрій Тандит заявив, що нардеп Надія Савченко не спілкувалася з рідними та близькими українських полонених і не отримувала їх дозволу на оприлюднення списків.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на NewsOne.
За словами Тандита, глава СБУ Василь Грицак доручив фахівцям проаналізувати оприлюднені Савченко списки полонених і зниклих безвісти з обох сторін конфлікту.
"Восени 2015 року було створено міжвідомчий центр, до якого залучаються фахівці СБУ, а також представники Міноборони, МВС, військової прокуратури, депутати Верховної Ради, Мінської групи, громадськість. Ми відкриті для будь-якого конструктивного співробітництва", - сказав він і нагадав, що раніше вже заявляв про некоректність списків.
Читайте також: Людина кума Путіна побувала в полоні у бойовиків ДНР: спливло резонансне відео
"На жаль, Надя Савченко не спілкувалася з рідними і не просила у них згоди на публікацію списків. Найефективніші обміни відбуваються, коли немає шуму навколо цієї теми, коли делікатно обговорюється кожен момент", - додав Тандит.
Він вважає, що в цьому випадку списки Савченко - всього лише маніпуляція і спосіб попіаритися на цій темі.


Як повідомляв ONLINE.UA, Савченко опублікувала нові списки полонених, в яких Міністерство оборони знайшло людей, підозрюваних в дезертирстві. Перші списки полонених нардеп оприлюднила 10 січня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?