У Харкові розгорається скандал через "путінську" гру для дітей: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Харкові розгорається скандал через "путінську" гру для дітей: опубліковані фото

У Харкові розгорається скандал через "путінську" гру для дітей: опубліковані фото
Джерело:  057.ua

У Харкові розгорається скандал через розвиваючу географічну гру для дітей, де Крим у складі Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 057.com.ua.
Дитяча розвиваюча гра "Країни + Прапори + Столиці", що з'явилася на прилавках харківських крамниць, виробляється в Києві на підприємстві "Вундеркінд з пелюшок". Гра повинна розвивати у малюків від шести місяців зорову пам'ять, знання географії та країн. 40 країн світу вказані разом з прапорами, столицями і географічним розташуванням. Однак Україна на карті вказана без Криму, а у Росії "намалювався" анексований півострів.

Читайте також: У Києві виявлено таксі з символікою сепаратистів: з'явилося фото
У самій друкарні звинувачують дизайнера.
"Це помилка дизайнера, яка їх складала. У версії гри українською мовою таких помилок немає - там все вказано вірно. Помилка тільки в "російськомовній" версії. Ми вже передруковуємо матеріал і готові надіслати поштою правильні картки", - відзначили на підприємстві.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що в Києві продаються російські іграшки військової тематики, "прикрашені" зіркою і георгіївською стрічкою - символами воюючою проти України армії РФ і сепаратистів і бойовиків, які захоплювали Донбас.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?