Геращенко зробив нову заяву про замах на нього
Категорія
Події
Дата публікації

Геращенко зробив нову заяву про замах на нього

Геращенко зробив нову заяву про замах на нього
Джерело:  online.ua

Народний депутат, радник міністра внутрішніх справ  Антон Геращенко  заявив про те, що не даватиме коментарів з приводу своєї безпеки і безпеки своєї сім'ї, згідно з інструкціями Служби безпеки України.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « 112-Україна ».


"За порадою експерта СБУ, я не коментую питання моєї безпеки і членів моєї сім'ї. Прошу до цього поставитися з розумінням. Крім того, Грицак (глава СБУ, - Ред.) публічно на питання журналістів, на питання про подальшу загрозу депутату Геращенко, сказав , що він не може гарантувати, що таких погроз не буде в подальшому», - заявив Геращенко.


«Моя робота націлена на безпеку України, на продовження роботи проекту "Миротворець", - додав депутат.


Геращенко також заявив, що виступає за відкритий процес над зловмисниками, що скоїли на нього замах.


"Зважаючи на величезну кількість доказової бази, 3-4 місяці, і ця справа буде в суді, і всі ЗМІ зможуть це висвітлювати", - сказав нардеп.


Читайте також:  Замах на Геращенко: Турчинов розповів, кому не можна розслаблятися


Він також зробив заяву про те, що російські спецслужби поширюють в Україні антисемітські настрої.


Геращенко нагадав, що в кінці минулого року в Україні пройшла хвиля правопорушень антисемітської спрямованості.


"Ви, напевно, пам'ятаєте, як в листопаді раптом з'явилася новина, що підкинута свиняча голова на могилу шановного євреями Цадика в Умані. Також була інформація, що в Чернівцях під час візиту спікера ізраїльського Кнесету, раптом з'явилися написи антисемітського змісту. В листопаді-грудні поширювалися антисемітські книги. Можу заявити, що це не просто спонтанний сплеск, це знову-таки цілеспрямована акція російських спецслужб для сіяння антисемітських настроїв в Україні", - заявив Геращенко.


На його думку, спецслужби Росії сприяють розвитку криміногенної ситуації в Україні.


"Безумовно, зростання криміногенної ситуації йде через зубожіння населення. Російські спецслужби підігрівають

ситуацію, тому що вона буде негативно впливати на загальну стабільність в Україні", - сказав Геращенко.


Як повідомляв ONLINE.UA,  міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що замах на народного депутата і радника глави МВС Антона Геращенко був однією з ланок ланцюга злочинів, скоєних низкою підісланих з-за меж України кілерів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?