Обама в останні години президентства знайшов, куди подіти 200 мільйонів
Категорія
Світ
Дата публікації

Обама в останні години президентства знайшов, куди подіти 200 мільйонів

Обама в останні години президентства знайшов, куди подіти 200 мільйонів
Джерело:  Associated Press

В останні години перебування на посаді президента США Барака Обами його адміністрація перевела Палестинської автономії 221 мільйон доларів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Associated Press.
Фінансова допомога Палестині була надана Агентством США з міжнародного розвитку.
Кошти призначені для надання гуманітарної допомоги в секторі Газа і на Західному березі річки Йордан. Частина суми повинна піти на підтримку реформ у сфері безпеки та політичних перетворень.
Читайте також: Поступився Обамі: в мережі показали цікаві фото з інавгурації Трампа
При цьому Республіканська партія, представник якої змінив Обаму на посту глави Білого дому, намагалася перешкодити цій транзакції.
Крім того, США виділили 4 млн доларів на програми по боротьбі зі зміною клімату та 1,25 млн доларів було надано різних гуманітарних організацій, що діють під егідою ООН.
Як повідомляв ONLINE.UA, перші ж хвилини перебування Дональда Трампа на посаді президента США були спрямовані на боротьбу з тим, що робив Барак Обама.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?