У мережі показали, як в Криму сумують за Україною
Категорія
Події
Дата публікації

У мережі показали, як в Криму сумують за Україною

У мережі показали, як в Криму сумують за Україною
Джерело:  online.ua

У соцмережах опублікували добірку матеріалів, що показують, як кримчани сумують за Україною після приходу російських окупантів.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter «Кримський бандерівець»


«Новини Кримнаша. Випуск #798 за 23.01.2017« Розчарування, страх, розмови на кухнях, ми попали», - так підписав блогер скріншот зі своєю  добіркою матеріалів про події в окупованому Криму.


Читайте також:  РПЦ вже хоче забрати знаменитий заповідник в Криму: соцмережі обурені



Так, блогер показав фото, на яких показано, як кримчани відзначали День соборності України.



Також з'явилося багато розповідей про те, в який занепад прийшов півострів після приходу російських окупантів: жителі Криму скаржаться на проблеми в медицині, транспорті та практично у всіх сферах комунального господарства.


«У Гурзуфі на мітингу проти «покращень» в гавані зібралося близько 400 осіб. Це так надихнуло пропагандиста Сергія Сардика (адже на мітинг за Путіна в Ялті позавчора прийшло всього 20 осіб), що він тут же назвав гурзуфський мітинг - "мітингом на підтримку путина". Сардик навіть попросив присутніх ватників підтвердити, що вони підтримують Путіна. Ватники від безвиході підтвердили, піднявши руки (на першій хвилині відео)», - пише «Кримський бандерівець» в своєму блозі.


«Сардик попросив людей говорити про нинішнє життя в Гурзуфі, на що почувся голос за кадром: "Про що говорите на кухнях" (на відео 1:35). Наступна виступаюча почала голосно закликати жителів скинути з себе маску страху (на відео 2:05).


Ще один оратор звернувся до присутніх з такими словами: "Скажу вам відверто - новин у мене немає. Ми свідки того, що нас не тільки не хочуть чути, але вже і не хочуть бачити (на відео 3:00)". Цю ж думку продовжив наступний глашатай, сказавши, що "Влада нас не чує, тому що хвора глухотою (на відео 4:10). Також ватники заявили, що в їх житті після останнього мітингу-протесту, який пройшов влітку, сталося багато змін, але все в гіршу сторону, і перерахували знищені окупантами пам'ятники архітектури тільки за півроку і тільки в Гурзуфі (на відео 5:00)», - пише блогер.


«Наступний виступаючий заявив про репресії з боку ФСБ, після чого сказав: "Не дозволимо ми себе контролювати. Чи не для цього ми, як то кажуть, в Росію потрапили". Люди почали говорити, мовляв, дійсно, що потрапили. Оратор приречено продовжив: "Ну всы розуміють, що потрапили. Ну ладно вже, раз потрапили, так потрапили, чого вже". Після цього в натовпі можна почути голоси ватників, які говорять, що від Росії у них одні розчарування (на відео з 9:50 до 10:32)», - пише «Кримський бандерівець».



Сергей@Волошин: Після звільнення Крим буде самим русофобним районом ... Патріотів шкода.


GOPAC GUK: Не згоден, Донбас - ось хто буде самим русофобським.


schwarzlichtbezirk: Сама епічна подія була, звичайно, мітинг в Гурзуфі.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі обговорюють мітинг в окупованому Гурзуфі, на якому місцеві жителі почали вимагати від президента Росії Володимира Путіна повернути селищу землі, передані міжнародному дитячому центру "Артек".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?