Бойовики ДНР лякають мирних жителів "американською отрутою"
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР лякають мирних жителів "американською отрутою"

Бойовики ДНР лякають мирних жителів "американською отрутою"
Джерело:  online.ua

Бойовики так званої ДНР лякають жителів окупованих міст тим, що нібито українська ДРГ отруїла воду «спеціальними американськими токсинами».
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook народного депутата, координатора групи «Інформаційний спротив» Дмитра Тимчука.
«У Макіївці, Горлівці та Єнакієвому агентура «МДБ ДНР» поширює серед місцевого населення чутки про групи українських диверсантів, які перекинуті на територію «ДНР» з метою отруєння джерел питної води якимись «спеціальними американськими токсинами», - повідомив Тимчук.

Читайте також: З'явився список російських солдатів і найманців, убитих на Донбасі в 2016-му
За його даними, мета поширення цих чуток наразі невідома.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Тимчук інформував, що в районі окупованого Донецька українська розвідка помітила диверсійно-розвідувальну групу спецназу ГРУ РФ, при цьому бойовики так званої ДНР активно готуються до прийому "важливого гостя з Москви".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?