Російська пісня про Путіна-комбата розвеселила мережу: з'явилося шалене відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Російська пісня про Путіна-комбата розвеселила мережу: з'явилося шалене відео

Російська пісня про Путіна-комбата розвеселила мережу: з'явилося шалене відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явився ролик з піснею про лідера РФ Володимира Путіна-російського комбата, яка викликала бурхливу реакцію соцмереж.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Twitter.

Читайте також: В США показали нову пародію з напівголим Путіним: опубліковано відео
"Ведёт Россию Путин, русский наш комбат, ведёт её к победе, ни шагу мы назад! И гордо реет в небе России триколор, мы всем своим врагам всегда дадим отпор. Моя Россия, любви стихия. Россия, Путин, - моя любовь. Россия, Путин, - какая сила! И слёзы льются из глаз рекой", - йдеться в тексті пісні авторства якогось Володимира Православного.


Відзначимо, що виходячи з назв інших пісень на сайті автора владімірправославний.рф (серед яких "Вперед батяня Путін", "Непереможний Путін!!!", "Путін вперед, за нами Москва!", "Путін любов'ю запалює Росію!!!") можна припустити, що мова йде про сатиричний проект-троллінг.
Користувачі мережі посміялися над такою народною творчістю. Так, Чіткий ТАСС написав: "Пора змінити мелодію на мобільному з чорного бумера на Володимир Православний "Комбат Росії Путін". Тільки не іржати... Не іржати!"
sas63: "На кожній вулиці будь-якого міста є свій божевільний. Цього переклинило на любові до великого чиновника".
ІРИНА САМОХІНА: "Чітко, тепер призначать уповноваженим президента на Кубані! Такі на дорозі не валяються, велелюбні, а головне не в собі".
В'ячеслав: "Ось кого в гвардію треба брати - життя готовий віддати за пукіна!".



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше телеведуча Марія Лондон в своїй черговій передачі висміяла особливо наближених до Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?