Кума Путіна заблокували в Facebook: в соцмережах буйно відреагували
Категорія
Події
Дата публікації

Кума Путіна заблокували в Facebook: в соцмережах буйно відреагували

Кума Путіна заблокували в Facebook: в соцмережах буйно відреагували
Джерело:  online.ua

Аккаунт лідера "Українського вибору", кума президента Росії  Володимира Путіна  Віктора Медведчука в соцмережах заблокували, що викликало бурхливу реакцію користувачів соцмереж.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу політика.


"21 січня, після того як була опублікована заява, в якій наводилися численні факти, що свідчать про брехню, фальсифікації, а також інформаційні провокації, здійснюваних на Facebook політичними противниками Віктора Медведчука, сторінка і аккаунт були заблоковані без яких би то не було пояснень", - йдеться в повідомленні.


Читайте також: Кума Путіна попередили про великі проблеми в Києві: з'явилися деталі


В адміністрації соцмережі пояснили, що блокування його сторінки ніяк не пов'язане з контентом, а викликано виключно персоною самого Медведчука.


Відзначимо, що користувачі соцмереж посміялися над Медведчуком. Так, користувач Team of ZinaPortnova іронічно написав: "Трамп проклятий".



Sergy: "Уже навіть Цукерберг його відкидає, а ми до сих пір з цим рилом возимося".





Як повідомляв ONLINE.UA,  бойовики ДНР звинуватили Україну в зриві обговорення питання обміну полоненими в рамках мінських переговорів і заявили про відсутність конструктиву без Віктора Медведука.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?