Є кілька чинників, які врятують нас у разі великої війни з Росією - український волонтер
Категорія
Події
Дата публікації

Є кілька чинників, які врятують нас у разі великої війни з Росією - український волонтер

Є кілька чинників, які врятують нас у разі великої війни з Росією - український волонтер
Джерело:  online.ua

У разі великої війни з Росією Україну врятують Сили спецоперацій і засоби протиповітряної оборони, які будуть збивати російські літаки.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA розповів волонтер, засновник фонду "Повернись живим" Віталій Дейнега.
Він навів приклад, як у Сирії Росія задіяла цілий арсенал повітряно-космічних сил, щоб знищити кілька тисяч погано озброєних бойовиків.
"Одна справа — в Алеппо. Я дивився Кісєльова, так от, за його даними, 100% перебільшеними, в Алеппо було терористичне військове угруповання розміром десь з одну піхотну бригаду. А техніки в них було значно менше, ніж у бригади — якщо зібрати всю техніку разом, то десь на танкову роту. І росіяни утюжили всією своєю ср*ною авіацією 5 тисяч бойовиків. Зрозуміло, що це був міський бій, значно складніша штука, ніж оці усі поля та ліси, які ми маємо на Донбасі. Але вони туди підтягли весь свій арсенал повітряно-космічних сил — і з такою натугою, разом з Асадом та його армією, змогли якось потроху-потроху віджати Алеппо", - зазначив волонтер.
Читайте також: Про наступ на Донбасі поки говорити не можна - волонтер
За його словами, це доводить, що Росію не варто боятися.
"Відповідно, вони не такі вже й сильні. Їх не треба так сильно боятись. Просто треба готуватися. Готуватися збивати їхні літаки, готуватися до партизанських дій, до того, щоб ми могли працювати у них в тилу, в лісах маленькими групками, які не координуються між собою", - вважає Дейнега.
Він розповів, що врятує українців у разі великої війни з РФ.
"У випадку великої війни, нас врятують Сили спецоперацій, якщо вони на той момент стануть нарешті боєздатними. Бо зараз вони є недостатньо сильними, щоб чинити достатній опір. Ну, і, як я вже казав, засоби протиповітряної оборони. Це, взагалі, надважливо. Оскільки, якщо ми програємо повітря, то землю потім ми програємо вже доволі швидко. Маю на увазі землю з технікою, з артилерією. Тоді нам лишаться тільки автомати, ліси та підвали. А з тим рівнем ППО, який маємо зараз, повітря ми програємо швидко", - зазначив волонтер.
Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Якщо Порошенко оголосить війну Росії, Путін буде йому аплодувати - волонтер Віталій Дейнега.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?