Рекордний флешмоб від українських військових став хітом мережі: опубліковано відео
Категорія
Культура
Дата публікації

Рекордний флешмоб від українських військових став хітом мережі: опубліковано відео

Рекордний флешмоб від українських військових став хітом мережі: опубліковано відео

У всесвітньому флешмобі #22PushupChallenge, за умовами якого треба віджатися 22 рази, взяла участь рекордна кількість українських військових, викликавши захоплення в мережі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Міноборони України.
У рекордному #22pushupchallenge від Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного взяли участь понад 700 вихованців і офіцерів навчального закладу. Військові приєдналися до всесвітньої акції, прийнявши естафету від своїх колег з Національної академії державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького.
Своєю участю у флешмобі майбутні офіцери і їх наставники хочуть привернути увагу громадськості до психологічних і соціальних проблем учасників бойових дій в зоні АТО на Донбасі, які виникають після їх повернення до мирного життя і адаптації до оточуючих.

Читайте також: Муженко підключився до військового флешмобу і захопив мережу: з'явилося відео


Користувачі мережі захопилися участю військових у флешмобі. Відео зібрало в Facebook майже 10 тисяч лайків і понад 5 тисяч перепостів.






Нагадаємо, мета флешмобу #22PushupChallenge в світі - звернути увагу на соціальні та психологічні проблеми ветеранів по поверненню до мирного життя. Цифра 22 - не випадкова. За статистикою, кожен день 22 ветерани накладають на себе руки через проблеми адаптації.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

участь в цьому флешмобі взяли ветерани АТО, командувач Української добровольчої армії і народний депутат Дмитро Ярош, а також губернатор Миколаївської області Олексій Савченко

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?