У Києві 30 рибалок на крижині трохи не відпливли назовсім: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві 30 рибалок на крижині трохи не відпливли назовсім: опубліковані фото

ДСНС України
У Києві 30 рибалок на крижині трохи не відпливли назовсім: опубліковані фото

У Києві врятували 30 рибалок, яких мало не віднесло на крижині, що відкололася від берега.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ДСНС.
Повідомляється, що в середу, 25 січня, о 9:19 в Службу порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на річці Дніпро в районі острова Великий на відірваній від берега крижині перебуває близько 30 рибалок.
"До місця виклику було направлено водолазно-рятувальні відділення ГУ ДСНС України в м. Києві та найближчі пожежно-рятувальні підрозділи. Завдяки злагодженим діям столичних рятувальників вдалося врятувати 30 осіб, які перебували на відірваній крижині на орієнтовній відстані 40-50 метрів від берега", - йдеться в повідомленні.
Читайте також: Десятки пожежних гасили велику пожежу в Києві: опубліковані фото
Відзначається, що на місці події було задіяно 2 відділення водолазно-рятувальної служби та 2 відділення пожежно-рятувальних підрозділів загальною чисельністю 22 людини особового складу. Загиблих і постраждалих немає, від медичної допомоги рибалки відмовилися.
Як повідомляв ONLINE.UA, київські водолази 18 січня врятували чотирьох рибалок, які спливли на відірваній крижині по Дніпру, а також допомогли дістатися з крижини до берега ще 50 рибалкам-екстремалам.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?