Мішель і Барак Обама відпочили на приватному острові: з'явилися фото
Категорія
Знаменитості
Дата публікації

Мішель і Барак Обама відпочили на приватному острові: з'явилися фото

Мішель і Барак Обама відпочили на приватному острові: з'явилися фото
Джерело:  Daily Mail

Після  інавгурації президента США Дональда Трампа  Мішель і Барак Обама вирушили на відпочинок на приватний острів Некер в Карибському морі, де провели незабутні дні.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.


Некер є частиною серії унікальних готелів Virgin Limited Edition і належить британському мільярдерові і засновнику корпорації Virgin Group Річарду Бренсону.


Читайте також: Мішель Обама в сукні від Versace красувалась на прощальному вечері чоловіка: з'явилося відео


Мішель і Барак прилетіли на курорт на приватному літаку Бренсона з Каліфорнії. ЗМІ повідомляють, що компанію їм склали посол Іспанії в США Джеймс Костос і його партнер - дизайнер інтер'єрів Майкл Сміт.


А після вихідних подружжя повернулося додому в Палм-Спрінгс. Уже в понеділок вранці Барака Обаму помітили в фітнес-клубі Thunderbird Country Club. Він також грає в гольф у вільний час.


В цей же час старша дочка Барака і Мішель Малія, яка захоплюється кіно і мріє стати режисером, стала інтерном в компанії відомого продюсера Харві Вайнштейна.


Зараз дівчина вирушила налагоджувати зв'язки на кінофестиваль Sundance.


Нагадаємо, що 21 січня відбулася інавгурація Дональда Трампа, а вже наступного дня  в США пройшли багатомільйонні протести проти політики новообраного президента. Протестуючі несли транспаранти з написами, серед яких були і «Сумуємо за Обамою».




















Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?