Форвард київського "Динамо" перейшов у "Ворсклу": опубліковано відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Форвард київського "Динамо" перейшов у "Ворсклу": опубліковано відео

Форвард київського "Динамо" перейшов у "Ворсклу": опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Форвард київського "Динамо" Сергій Мякушко перейшов у полтавську "Ворсклу".
Про це ONLINE.UA повідомили у ФК "Ворскла".
"Ворскла" домовилася з "Динамо" про оренду до кінця сезону. Якщо ж сторони все буде влаштовувати, у подальшому може бути розглянуто питання про продовження орендної угоди.
Дивіться: Танцюючий дроворуб: новачок "Ворскли" вразив танцями із зіркою - опубліковано відео
23-річний футболіст зізнався, що знайомий з окремими футболістами полтавчан. Зокрема, Сергій пліч-о-пліч грав з ще одним динамівським форвардом Дмитром Хльобасом.
"Давно вже чекав, щоб почати працювати з "Ворсклою". Хочу прогресувати і розвиватися. Давно не грав у Прем'єр-лізі. Звичайно ж, хочу тішити вболівальників забитими м'ячами", - сказав Мякушко.
Дивіться: "Ворскла" потрапила під болгарський каток: опубліковано відео


Відзначимо, що Мякушко почав професійну кар'єру у складі "Оболоні". В "Динамо" футболіст не дочекався свого шансу і поїхав грати в "Говерлу". У сезоні 2014/2015 Сергій зіграв за ужгородців у Прем'єр-лізі 19 матчів, в яких відзначився п'ятьма голами.
У минулому і нинішньому сезонах грав за молодіжну команду "Динамо". За два роки зіграв у чемпіонаті U-21 32 матчі, в яких забив 22 голи. Зокрема, Мякушко - кращий бомбардир молодіжного чемпіонату в нинішньому сезоні. На рахунку форварда 13 голів в 15-ти матчах.
Читайте: "Динамо" побореться з "догами" за кращого футболіста Тунісу

За першу команду "Динамо" Мякушко зіграв 4 матчі у минулому сезоні.
Мякушко грав за юнацьку (U-19) і молодіжну збірні України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?