На "Інтер" ще давно приїжджали російські "брати", намагалися нав'язати свою "правду" - екс-ведучий
Категорія
Події
Дата публікації

На "Інтер" ще давно приїжджали російські "брати", намагалися нав'язати свою "правду" - екс-ведучий

На "Інтер" ще давно приїжджали російські "брати", намагалися нав'язати свою "правду" - екс-ведучий
Джерело:  online.ua

На українському телеканалі «Інтер» ще на початку 2000-х років російські пропагандисти впроваджували свою інформаційну політику.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA розповів актор і телеведучий Антін Мухарський.
«Я свого часу працював на каналі "Інтер", це були 1999-2006 роки. Я вів там розважальні шоу, і тоді приїжджали російські політтехнологи і проводили семінари для тих, хто хоче. Для журналістів - обов'язково», - розповів Мухарський.
«І мене тоді вразила одна думка. Він (один з політтехнологів, - ONLINE.UA) сказав: "Розумієте, абсолютної правди немає. У кожного своя правда, і якщо я збрешу, ця брехня для когось може бути правдою". І тоді, це був передмайданний 2004 рік, це налякало мене настільки...», - продовжив Мухарський.
Читайте також: Но вий сепаратистський скандал з "Інтером": СБУ винесла рішення
«Як більшовики сказали: "Якщо Бога немає, можна все" (мається на увазі реалізація цього попередження Федора Достоєвського саме більшовиками, - ONLINE.UA), так і російські "брати" приїхали і сказали, що абсолютної істини немає, і все, що ми скажемо в ефірі, для когось зможе стати правдою», - сказав актор.
За його словами, тоді він зрозумів, що таке Росія.
«І для мене це було приголомшливо, я зрозумів, що таке зараз Росія. Тоді мене почало смикати, я почав розрізняти ці прояви. Говоріть, що завгодно, - хтось повірить і буде нести в маси, і якщо абсолютної правди немає, то будь-яка брехня може бути правдою. Така зараз Росія», - резюмував Мухарський.




Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Росія поклоняється померлим і не може пробачити Україні однієї речі - Антін Мухарський

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?