Знаменита українська медик-доброволець схвилювала мережу зізнанням: з'явилося відео
Категорія
Культура
Дата публікації

Знаменита українська медик-доброволець схвилювала мережу зізнанням: з'явилося відео

Знаменита українська медик-доброволець схвилювала мережу зізнанням: з'явилося відео
Джерело:  ТСН

Медика-добровольця Яну Зінкевич, яка в 2015 році потрапила в аварію і серйозно травмувала хребет, через тиждень після народження дитини кинув чоловік Максим Корабльов.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео ТСН.
"Не всі історії закінчуються хепі ендом, кожна людина сама вибирає свою долю. Може, він здався, а може він просто слабкий, але це його життя", - сказала Зінкевич.
Тепер Яна сама виховує дочку Богдану, якій кілька місяців.
Відзначимо, що Корабльов - доброволець АТО. За словами дівчини-волонтера, за 2,5 місяці він тільки один раз бачився з дочкою.

Читайте також: Кардашьян кинула чоловіка через його проблеми зі здоров'ям



У мережі обурені вчинком чоловіка Зінкевич і бажають дівчині і її доньці здоров'я і щастя.

Vlada Sergina: А у тата дитини що - зовсім серця немає?




Olha Novytska: Чоловік хоча б дочекався одужання і пологів, міг же і в процесі злитися. Людина просто не готова. Цілком ймовірно, шкодуватиме через пару років. Дівчинка сонце. А все інше складеться.
Як повідомляв ONLINE.UA, 5 грудня 2015 року Зінкевич потрапила в серйозну аварію: машина "Госпітальєрів" злетіла з дороги і кілька разів перекинулася, а дівчину викинуло з салону. У важкому стані, зі зламаними ребрами і хребтом вона була доставлена ​​в реанімацію Дніпропетровської обласної лікарні ім. Мечникова.
15 грудня Яну Зінкевич відправили на лікування до Ізраїлю, де її успішно прооперували.
27 травня дівчина вийшла заміж, вже будучи вагітною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?