У Трампа і Порошенка в Україні знайшли схожість
Категорія
Політика
Дата публікації

У Трампа і Порошенка в Україні знайшли схожість

У Трампа і Порошенка в Україні знайшли схожість
Джерело:  online.ua

Глава Білого дому Дональд Трамп, як і президент України Петро Порошенко, очолив свою країну, будучи успішним бізнесменом, а тому і претензії до обох політиків будуть схожими.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA розповів політтехнолог Сергій Гайдай.
"У чому виняток Трампа — за всю історію Америки великі бізнесмени ставали президентами вкрай рідко. Трамп — виняток, і це — одна з загроз. Йому будуть пред'являти, до речі, ті ж претензії, що пред'являли Порошенка", - вважає він.
Також експерт відзначив, що новий американський президент усвідомлює ці погрози: "Трамп обіцяє відмовитися від своїх активів і певні кроки вже робить".


Читайте також: Трамп починає гучне розслідування в США: соцмережі веселяться
"В Америці є корупція, з нею борються. Але у них немає такого явища, як системна корупція. Американські чиновники не йдуть у владу, щоб будувати свої капітали. У своїй масі вони не є власниками бізнес-активів", — додав політтехнолог.



Більше читайте на ONLINE.UA: Трампу будуть висувати ті ж претензії, що й Порошенку, на тому їхня схожість закінчується - політтехнолог Гайдай.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?