В Україні пояснили, що означає гучне рішення суду ЄС щодо Росії
Категорія
Події
Дата публікації

В Україні пояснили, що означає гучне рішення суду ЄС щодо Росії

В Україні пояснили, що означає гучне рішення суду ЄС щодо Росії

Рішення суду Європейського Союзу щодо правомірності санкцій проти російського концерну "Алмаз-Антей"  стало черговою перемогою українців в доказі агресії Росії.
Про це заявив заступник міністра юстиції Сергій Пєтухов, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
"Суд ЄС визнав, що Росія постачає важке озброєння сепаратистам на Донбасі. Російський концерн "Алмаз-Антей" вирішив оскаржити санкції, які на нього наклав ЄС. Ну що ж, вони отримали рішення, яким санкції підтверджені, а на додаток підтверджено, що Росія матеріально підтримує сепаратистів, в тому числі і зброєю виробництва "Алмаз-Антей", - зазначив представник Мін'юсту.


Читайте також: Росія — офіційно спонсор тероризму: мережа вирує через рішення ЄС
За його словами, це рішення — "ще одна перемога в справі докази відповідальності Росії за збройний конфлікт на Донбасі і продовження санкцій".
Як повідомляв ONLINE.UA сьогодні  25 січня, загальний суд Європейського Союзу підтвердив законність застосування санкцій проти концерну "Алмаз-Антей", які заключались в заморожуванні активів.


Пізніше в Росії нахабно відповіли на це рішення, назвавши його "не заснованним на правовій оцінці обставин".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?