Путінський пропагандист написав книгу про Моторолу з дурною назвою: з'явилося фото
Категорія
Події
Дата публікації

Путінський пропагандист написав книгу про Моторолу з дурною назвою: з'явилося фото

Путінський пропагандист написав книгу про Моторолу з дурною назвою: з'явилося фото
Джерело:  ДАН

Журналіст російського пропагандистського телеканалу Lifenews Семен Пегов презентував в Донецьку книгу, присвячену вбитому бойовику ДНР  Арсену Моторолі Павлову.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на один з сепаратистських сайтів.


Читайте також: Відомий журналіст розповів про масовий психоз в путінській Росії


Книгу під назвою "Я і рудий Сепар", що складається з 255-ти сторінок, випустили в 3 тис примірників. Книга включає в себе чотири розділи під назвами «Як залишали Слов'янськ», «Діти Халіфату», «Вірші» і «Моторола»; також в книзі розписані спогади Пегова про військові дії в районі донецького аеропорту і Слов'янська.


Пегов пояснив, що назва для книги була обрана після публікації його фотографії з Моторолою, яка називалася так само. "Мені здалося, що це якийсь прикольний і живий момент, саме тому книга назвалася так", - сказав він. У мережі з'явилося фото книги:



Відзначимо, що в соцмережах назву "Я і рудий Сепар" визнали дурною. Так, користувач Twitter Ivan Sanifanko написав: "Який же з "Телефону" сепар? .. Сепари - це місцеві, а Моторола - звичайний бойовик найманець".



Antonio Letyagin: "Потрібно було назвати: Моторола і пафосний писака".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  бойовики так званої ДНР заявили про намір увічнити пам'ять убитого 16 жовтня Арсена Мотороли Павлова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?