Поліцейський начальник на Закарпатті сховався від людей в шафі: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Поліцейський начальник на Закарпатті сховався від людей в шафі: з'явилося відео

Поліцейський начальник на Закарпатті сховався від людей в шафі: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося цікаве відео, на кадрах якого поліцейський начальник на Закарпатті ховається від відвідувачів в шафі в своєму кабінеті.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube, опубліковане на каналі Larisa150661.
На кадрах відеосюжету показано, як журналісти приходять до районного відділку поліції в надії застати там хоч когось на робочому місці.
Однак в кабінеті в.о. начальника районного Свалявського відділення поліції Мукачівського відділення Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Івана Повханича їх чекає сюрприз: начальник з'являється перед відвідувачами буквально з шафи в своєму кабінеті.

Читайте також: Конкурс на пост глав и Нацполіції: серед кандидатів є цікаві люди
«Іван Іванович дуже специфічно організував роботу підлеглих. Нікого в робочий час немає на роботі», - сказано в описі до відео.
«Адже і його самого там дуже важко знайти. Головне, щоб зарплата вчасно нараховувалася. Вісімки в табель робочого часу малюють бездарам в м. Ужгород за 70 км від їх робочого місця. Їх ніхто ніколи не перевіряє. Відділ поліції - це їхнє особисте гніздо. Хочуть - працюють. Не хочуть - не працюють», - сказано в анотації до відеосюжету.


Як повідомляв ONLINE.UA, керівник управління Нацполіції Києва Андрій Крищенко заявив, що відмовляється від подальшої участі в конкурсі на посаду голови Національної поліції України через трагічні події, які відбулися в Княжичах під Києвом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?