Джамала представила публіці близьку людину: з'явилося фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Джамала представила публіці близьку людину: з'явилося фото

Джамала представила публіці близьку людину: з'явилося фото
Джерело:  Instagram

Популярна  українська співачка і тренер сьомого сезону вокального шоу "Голос країни" Джамала  представила публіці близьку для неї людину - маму.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram співачки.
На знімку, який артистка розмістила у своєму мікроблозі, Джамала позує біля свого тренерського крісла, ніжно обіймаючи маму.
"Часто зустрічаю від вас: "Обережно, моя мама в Інста, обережно, моя мама у Facebook!". Це все нічого в порівнянні з тим, коли мама на "Голосі", - підписала кадр зірка.
Крім того, Джамала продемонструвала яскравий образ, який обрала для зйомок талант-шоу. Співачка вибрала яскраво-жовтий комбінезон з об'ємними рукавами і червоні туфлі-човники.

Читайте також: Джамала вбила фанатів "ботфортами Полякової": опубліковано фото
Шанувальники прокоментували зворушливе фото з рідною людиною:
eugeniablagova: Такі променисті.
oksana.rudnik: Красуні.
bibihon: Галина Михайлівна супер!
irina_gerasimenko.64: Кращої підтримки і бути не може!!! А те, що ми в Інста це робить нас молодше.
tonyanarudinovaa: Сонечко і матуся.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Джамала, яка в листопаді 2016 року заручилася зі своїм коханим - кримськотатарським активістом Бекіром Сулеймановим, розповіла, яким буде їх майбутня весілля.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?