У Дніпрі відкрили стрілянину, є загиблий і поранені: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Дніпрі відкрили стрілянину, є загиблий і поранені: з'явилися фото

У Дніпрі відкрили стрілянину, є загиблий і поранені: з'явилися фото

Увечері 25 січня в Дніпрі невідомі розстріляли автомобіль охоронної фірми, в результаті чого одна людина загинула, ще двоє постраждали.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління Національної поліції України в Дніпропетровській області.
Інцидент стався на вулиці Академіка Лазаряна, загиблий чоловік-підприємець з двома охоронцями в бронежилеті перевозив сумку з великою сумою грошей. В результаті нападу охоронців з важкими тілесними ушкодженнями госпіталізували, наразі їх стан стабілізувався, сумку з грошима забрали нападники.
Читайте також: Стр ілянина по дитині в Дніпрі: з'явилися нові деталі і відео
Правоохоронці зазначають, що підприємець користувався послугами цієї охоронної фірми вже два роки, його кожен день супроводжували в дорозі на роботу і додому, і раніше вже траплялися розбійні напади. У мережі з'явилися фото з місця інциденту.
За фактом події порушили кримінальну справу за статтею про умисне вбивство, запобіжний захід за якою передбачає позбавлення волі на термін в 10-15 років або довічне ув'язнення з конфіскацією майна. Оголошено план "Перехоплення".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Дніпрі дитину підстрелили на вулиці з травматичної зброї.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?