Розстріл бізнесмена в Дніпрі: з'явилися резонансні подробиці і відео
Категорія
Події
Дата публікації

Розстріл бізнесмена в Дніпрі: з'явилися резонансні подробиці і відео

Розстріл бізнесмена в Дніпрі: з'явилися резонансні подробиці і відео
Джерело:  ТСН

У збройному нападі на підприємця в Дніпрі, в ході якого загинула одна людина, ще двоє сильно постраждали, брали участь двоє злочинців.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.
Атаку здійснили близько дев'ятої вечора 25 січня в районі студентського містечка. Автомобіль з нападниками зупинився, вони зробили 30 влучних пострілів в авто охоронної служби, в якому сидів бізнесмен і двоє охоронців, після чого поїхали з місця інциденту. Правоохоронці поки не розголошують особливих прикмет зловмисників і марку їх машини.

Читайте також: Стр ілянина по дитині в Дніпрі: з'явилися нові деталі і відео
"Два чоловіки - це охоронці, доставлені в лікарню з вогнепальним пораненням, вони були в бронежилетах. А чоловік 1963 року народження - бізнесмен, загинув на місці, - прокоментував інцидент речник ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області. - Було встановлено, що нападники забрали сумку з великою сумою грошей, яка належала загиблому. За життя чоловік займався підприємницькою діяльністю. Раніше на нього вже відбувався розбійний напад, тому протягом 2-х років він користувався послугами цієї охоронної фірми, співробітники якої кожен день супроводжували його до місця роботи і місця проживання" .
Один з охоронців отримав поранення легені, а інший був поранений в хребет. У мережі з'явилося відео з місця інциденту:


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Дніпрі дитину підстрелили на вулиці з травматичної зброї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?