ЗМІ дізналися про феєричну зарплату глави "Нафтогазу": з'явилися фото документів
Категорія
Економіка
Дата публікації

ЗМІ дізналися про феєричну зарплату глави "Нафтогазу": з'явилися фото документів

ЗМІ дізналися про феєричну зарплату глави "Нафтогазу": з'явилися фото документів

Журналісти з'ясували, що зарплата керівника НАК "Нафтогаз України" Андрія Коболєва може становити більше двох мільйонів гривень щомісяця.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані Економічної правди.
Відзначається, що умови трудового контракту голови правління НАК "Нафтогаз України" і Колективний договір держкомпанії дозволяють істотно варіювати кінцевою сумою заробітної плати. У додаткову угоду до трудового договору від 13 квітня 2016 року вказується, що крім посадового окладу (1,041 млн гривень) СЕО отримує щомісячну премію "на умовах і в розмірі відповідно до колективного договору підприємства".
Згідно з даними видання, зараз в "Нафтогазі" діє колективний договір від 25 червня 2012 року, підписаний тодішнім керівником держкомпанії Євгеном Бакуліним, відповідно до якого, преміювання співробітників апарату НАК можливо на рівні до 200% від посадового окладу.

Читайте також: В "Нафто газі" зробили важливу заяву щодо ціни на газ для українців
Перша половина з них (100%) виплачується в щомісячному режимі "за виконання виробничих функцій і завдань". Це означає, що систематична зарплата Коболєва становить 2,082 млн гривень в місяць. Другі 100% виплачуються не системно "за внесок в загальні результати роботи". В такому випадку щомісячна сумарна винагорода глави "Нафтогазу" може досягати 3,123 млн гривень.
Як повідомляють джерела видання, зараз в НАК працюють над новим колективним договором.
Журналісти звернулася в НАК з питанням про статистику використання опцій нарахування премій СЕО, але відповіді не отримали.
Як повідомляв ONLINE.UA, прем'єр-міністр Володимир Гройсман отримує зарплату в розмірі 35 тисяч гривень на місяць.








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?