У Росії почали продавати зустрічі з Путіним
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії почали продавати зустрічі з Путіним

У Росії почали продавати зустрічі з Путіним
Джерело:  Співрозмовник.ru

У Росії екс-глава Воркути Ігор Шпектор заявив, що від учасників наради з проблем Арктики за участю президента РФ Володимира Путіна вимагають по 150 тис. рублів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Собеседник".
"Це вже система. Влітку в Сочі, наприклад, проходила робоча нарада з питань житлово-комунального господарства в рамках економічного форуму - зажадали понад 100 тисяч. Причому нараду проводив віце-прем'єр Козак. Упевнений, він про це навіть не знає. Розумію: на проведення заходу може бракувати держкоштів, але беріть їх з бізнесу, який там вирішує комерційні питання! Я вважаю, що це неподобство: якась структура заробляє на доступі до президента!", - розповів журналістам Шпектор.
У свою чергу, депутат Держдуми від КПРФ Олег Смолін сказав: "Пропозиція заплатити принизила б і президента, і мене. На мій погляд, подібне організували якісь Остапи Бендери, які беруть гроші "за прохід в Провал". Мені здається, пану Шпектору слід направити запит в АП, щоб проблема не залишилася без уваги ".
Як повідомляв ONLINE.UA,  російський пропагандист, прихильник президента РФ Володимира Путіна, ідеолог "Новоросії" Олександр Дугін ганебно втік з інтерв'ю, коли його стали питати про лідера РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?