Путінці скинули на Сирію бомби, які призначалися Україні - Олег Скрипка
Категорія
Культура
Дата публікації

Путінці скинули на Сирію бомби, які призначалися Україні - Олег Скрипка

Путінці скинули на Сирію бомби, які призначалися Україні - Олег Скрипка
Джерело:  online.ua

Знаменитий український рок-музикант, лідер культової групи "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка вважає, що російська армія, головнокомандувачем якої є Володимир Путін, в Сирії кидає бомби, що призначалися для України.
Про це Скрипка розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Я написав пісню "Світ" - для більшості вона не відома, вийшла в 2000-х роках. Там текст важкий, хоча я зазвичай пишу легкі тексти. І в тому тексті - всі випробування 2014-2017 років є, все це пекло, яке ми проходимо зараз. Воно там написано. Ти виходиш в інший простір, вилітаєш в небо і звільнений від випробувань", - поділився музикант.

Читайте також: У Пу тіна похвалилися новими авіаударами в Сирії, мережа іронізує: з'явилося відео
Також Скрипка розповів про ще одну пісню про Україну, де звучить східна мелодія.
"А пісня "Рай" тоді ж вийшла: "По безпорадному бутті крокують нелюди-ссавці". Пісні про Україну, про те, що ми живемо в такому бутті, не можемо вивільнити душу. Навколо нас є такі істоти, які не дають проявити себе як особистість. А мелодія-то східна, і там - про Аллаха", - зазначив музикант.
За його словами, путінці хотіли розбомбити Україну, але не вийшло.
"Я сам не міг зрозуміти, чому про Україну написав в східному мотиві. Відбуваються бомбардування Сирії, і мені зрозуміло, що вона - наш двійник, який взяв на себе всю важку ношу, приготовлену для нас. І розбомбили Сирію, тому що хотіли розбомбити нас , але не вийшло. Путинці всі бомби туди викинули, які призначалися для нас. і тоді я зрозумів це, я зрозумів, чому написав цю пісню. Це моє внутрішнє, і це, ймовірно, для інших не вистрілить. Але у мене було таке передбачення", - сказав Скрипка.



Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Олег Скрипка: нам потрібно було захопити Придністров'я, взяти зброю і йти на Крим

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?