Українські моряки підключилися до військового флешмобу і захопили мережу: з'явилося відео
Категорія
Культура
Дата публікації

Українські моряки підключилися до військового флешмобу і захопили мережу: з'явилося відео

Українські моряки підключилися до військового флешмобу і захопили мережу: з'явилося відео

Українські моряки вразили мережу своєю участю у флешмобі #22pushupchallenge, присвяченому ветеранам АТО, який вони провели на борту флагмана українського флоту "Гетьман Сагайдачний".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Військово-морських сил України.
"Командування національного флоту прийняло виклик від оперативного командування «Південь». Приєдналися до естафети керівництво та курсанти Інституту Військово-Морських Сил Національного університету "Одеська морська академія", - йдеться в повідомленні.
Під час флешмобу близько двохсот майбутніх і діючих офіцерів на чолі з командувачем ВМС України віце-адміралом Ігорем Воронченком сформували живі фігури герба і якоря на причальній стінці і вертолітному майданчику фрегата "Гетьман Сагайдачний".

Читайте також: Муженко підключився до військового флешмобу і захопив мережу: з'явилося відео
Відео з патріотичним флешмобом українських моряків викликало чималий ажіотаж в соцмережах і за 18 годин набрало більше 74 тисяч переглядів.


Після своєї участі в цій акції моряки передали естафету командуванню Сухопутних військ України та Національного університету "Одеська морська академія".
У соцмережах активно підтримали участь наших моряків в цьому флешмобі.









Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з'явилося відео з курсантами Національної академії ЗСУ, які поставили рекорд флешмобу #22pushupchallenge.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?