Спецназ затримав главу держпідприємства за величезний хабар: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Спецназ затримав главу держпідприємства за величезний хабар: з'явилися фото

Спецназ затримав главу держпідприємства за величезний хабар: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

На хабарництві затримали главу і заступника глави ДСП "Чорнобильський спецкомбінат".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова.
Затримання провели оперативники Департаменту захисту економіки Національної поліції України та слідчі Військової прокуратури Центрального району. У мережі з'явилися фото з місця затримання.

Читайте також: Цап "капусту" не бра в: виправдання високопоставленого чиновника розбурхали соцмережі
"Чиновники не тільки гарантували комерційній структурі перемогу в конкурсних торгах, але так само пообіцяли завищити вартість дизпалива після їх проведення. За "невелику послугу" зажадали 432 тис гривень", - написав глава МВС.



"Зараз ми з Нацполіцією і "Кордом" затримали "чорнобильських щурів", які жерли державний кактус бюджету, - написав головний військовий прокурор України Анатолій Матіос. - Директор і заступник вимагали та отримали з комерційного підприємства "відкат-хабар" на суму близько 700 тис грн за законно виграний тендер на поставку палива. Обидва затримані слідчими військової прокуратури "на гарячому", гроші вилучено. Чорнобиль - зона не тільки сучасного саркофага захисту від радіації, але тепер вже і не пільгового проживання мутованих корупційних щурів".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Ужгороді на отриманні хабара був спійманий представник першого заступника мера Іштвана Цапа.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?