Отруєння соратника Порошенко: в БПП зробили гучну заяву
Категорія
Події
Дата публікації

Отруєння соратника Порошенко: в БПП зробили гучну заяву

Отруєння соратника Порошенко: в БПП зробили гучну заяву
Джерело:  online.ua

У парламентській фракції "Блок Петра Порошенка" підтвердили факт  отруєння нардепа Ігоря Кононенко ртуттю.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook нардепа БПП Олексія Гончаренка.


"Йде шквал дзвінків з приводу отруєння Ігоря Кононенко. По-перше, це, на жаль, правда. Але, по-друге, вороги не дочекаються. І це головне, - написав нардеп. - Ігор сильна людина і справиться. З того, що сталося, він не хотів робити сенсації, тому інформації не поширював. Продовжує активно працювати і в партії, і в парламенті".


Читайте також: Стало відомо про таємну зустріч людини Порошенко з екс-міністром Януковича: з'явилися фото



"Інтерфакс-Україна" інформує, що в Генеральну прокуратуру України не надходило заяв про отруєння нардепа. "Офіційних заяв за фактом отруєння Кононенко не надходило. У разі, якщо така заяву надійде, буде відкрито провадження", - говориться в повідомленні.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше журналістка Соня Кошкіна оприлюднила матеріали, в яких йшлося про отруєння Ігоря Кононенко ртуттю. Так, напередодні Нового року вміст її в крові нардепа перевищував норму в 50 разів.


"З огляду на, що Кононенко є правою рукою президента не стільки навіть у політичних, скільки в делікатних околобізнесових справах, логічно припустити: можливо, "привіт" передали не самому Ігорю Віталійовичу, а цілому Петру Олексійовичу", - писала вона.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?