Перестрілка поліції в Княжичах: Луценко зробив гучну заяву, з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Перестрілка поліції в Княжичах: Луценко зробив гучну заяву, з'явилося відео

Перестрілка поліції в Княжичах: Луценко зробив гучну заяву, з'явилося відео
Джерело:  ТСН

Генеральний прокурор України Юрій Луценко вважає, що  перестрілка в Княжичах під Києвом, в якій загинуло п'ять поліцейських, трапилася після скоєння ними ж пограбування.


Про це глава ГПУ розповів в ході розмови з журналістами, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ТСН.


Читайте також: Перестрілка поліції в Княжичах: стало відомо про гучний вирішенні


"Давайте прямо скажемо: будинок був пограбований двічі! Спочатку професійними грабіжниками, і, ймовірно, це зробили також працівники поліції охорони - ДСО. Прибули на виклик, як вже перша хвиля грабіжників від'їхала", - підкреслив Луценко.



За словами Генпрокурора, першим відкрив вогонь працівник охорони, а група, яка виїхала на сигналізацію в будинку, його ж і грабувала. У той же час, керівництво Держохорони стверджує, що співробітники не можуть входити в будинок без господаря, і вони тільки оглядали двір.


"У нас є докази того, що вони винесли з уже пограбованого приміщення елітні спиртні напої і тут помітили розвідників, які за цим стежать. А далі сталося те, що сталося", - пояснив Луценко.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в поліції заявляли, що запланований грабунок не відбувся, а троє підозрюваних, почувши стрілянину між силовиками, відмовилися від свого плану,  намагалися втекти і їх затримали під Києвом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?