Верх цинізму: соцмережі з гнівом відреагували на слова Луценка про поліцейських-грабіжників в Княжичах
Категорія
Події
Дата публікації

Верх цинізму: соцмережі з гнівом відреагували на слова Луценка про поліцейських-грабіжників в Княжичах

Верх цинізму: соцмережі з гнівом відреагували на слова Луценка про поліцейських-грабіжників в Княжичах
Джерело:  online.ua

У мережі емоційно обговорюють заяву Генпрокурора  Юрія Луценка про нові подробиці розслідування справи про розстріл п'ятьох правоохоронців в Княжичах під Києвом.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сюжет  ТСН.


Так, за словами Генпрокурора, убиті співробітники поліції охорони після бандитів винесли з будинку в Княжичах, через який і сталася трагедія, спиртні напої.


"Давайте прямо скажемо: будинок був пограбований двічі! Спочатку професійними грабіжниками, і, ймовірно, це зробили також працівники поліції охорони - ДСО, які прибули на виклик, в той час як вже перша хвиля грабіжників від'їхала", - заявив Луценко.


Читайте також:  Перестрілка поліції в Княжичах: стало відомо про гучне рішення


При цьому в керівництві поліції охорони заявляють, що, за їхньою інформацією, оперативники в будинок без господаря не заходили, а тільки оглядали двір.


Заява Луценка змінює картину трагедії в Княжичах, оскільки до цих пір в поліції стверджували, що запланований грабунок не відбувся, а троє підозрюваних у намірі здійснити пограбування, почувши стрілянину між силовиками, відмовилися від свого плану і спробували втекти. Їх затримали тільки під Києвом, відзначає ТСН.


Однак в той час коли від Луценка чекали прізвищ винуватців - керівників так званої спецоперації - Генпрокурор заявив, що першими відкрили вогонь поліцейські охорони, а група, яка виїхала на сигналізацію, що спрацювала в будинку, його ж і пограбувала, сказано в сюжеті.


"У нас є докази того, що вони винесли з уже пограбованого приміщення елітні спиртні напої, і тут помітили розвідників, які за цим стежать. А далі сталося те, що сталося", - заявив керівник Генпрокуратури.


Озвучені Луценко подробиці розбурхали соцмережі.



олександр кора: І за це їм влаштували розстріл на місці. Круто.



Микола Б: Луценко, напевно, з бодуна, бо таку нісенітницю в здоровому глузді не придумаєш.


Віталій Капітан: Верх цинізму, спочатку розстріляли людей, потім ще і назвали їх злодіями.


Sergey S: Чому таке відчуття що цей ... посміхається, коли розповідає про цей злочин?!!




Як повідомляв ONLINE.UA,  в результаті перестрілки між різними поліцейськими підрозділами в Княжичах, яка сталася 4 грудня, загинули троє поліцейських і двоє співробітників поліції охорони.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?