Путін прискорює ліквідацію борців за "Новоросію" - російський блогер
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін прискорює ліквідацію борців за "Новоросію" - російський блогер

Путін прискорює ліквідацію борців за "Новоросію" - російський блогер
Джерело:  online.ua

Російський фінансист і блогер Слава Рабинович вважає, що масові смерті відомих бойовиків так званої ЛНР і ДНР - це санкціонована президентом Росії Володимиром Путіним спецоперація.


Таку думку  Рабинович висловив у своєму блозі на ONLINE.UA.


«У Росії набирає хід "ПадёжСкота", і" герої "Новоросії" мруть як мухи, що відправляються на той світ зрозумілими "доцільними заходами" путінсько-чекістської ОЗУ в стилі "Спецоперація" (у чекістського недопалка все життя і діяльність - одна велика злочинна спецоперація)» , - сказав Рабинович в контексті коментаря про смерть колишнього ватажка так званої ЛНР Валерія Болотова.


У той же час, за словами Рабиновича, не варто забувати реальні результати і факти "фашистських бреднів і дій Путіна В. В.,  що бормотав про "Новоросію" протягом більш ніж року".


Читайте також:  Смерть Болотова: ватажок ЛНР видав "офіційний" коментар


«Мерзенна, підла злочинна спецоперація Путіна і його чекістської ОЗУ по "захисту прав етнічних росіян і російської мови на сході України" стала одним з найбільших актів міжнародного тероризму і військових злочинів в післявоєнній Європі», - каже Рабінович.


«В результаті цієї "спецоперації" Путіна і його відмороженої ОЗУ вбито 10 тисяч осіб, два мільйони людей стали біженцями, повністю зруйнований і перетворений в пекло найбільший російськомовний регіон України, а Росія і російський народ стали ворогами України і українського народу на багато десятиліть за принципом колективної відповідальності», - продовжує блогер.


За його словами, Путіна і «інших ватажків його ОЗУ треба судити по всій строгості міжнародного права».


Більше читайте в блозі Слави Рабиновича на ONLINE.UA: Путін відправляє на той світ "героїв" Новоросії".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?