Путін поговорив з Трампом: соцмережі розвеселила реакція росіян
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін поговорив з Трампом: соцмережі розвеселила реакція росіян

Путін поговорив з Трампом: соцмережі розвеселила реакція росіян
Джерело:  online.ua

Телефонна  розмова російського лідера Володимира Путіна і президента США Дональда Трампа  тривала близько 45-ти хвилин.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Twitter і Facebook.


Читайте також: На трьох: стала відома цікава деталь про розмову Путіна з Трампом


Відзначимо, що подробиці діалогу глав держав поки невідомі, проте користувачів мережі насмішив ажіотаж серед росіян. Так, користувач Єхидні новини висміяв велику кількість новин в росЗМІ про початок розмови Трампа і Путіна і пожартував про те, якими будуть наступні новини.



Igor: "Веселиться і радіє весь народ..."


Злий ПТУшнік: "Я віддав би багато, щоб послухати, що там насправді обговорювали і в яких інтонаціях. А то адже чесно жодна сторона не скаже".


Тарган в кедах: "Новина про телефонну розмову сильної і незалежної країни, держави, імперії".



Російський драматург, публіцист і блогер Володимир Голишев, в свою чергу, з коментарем: "ТРАМП ПОДЗВОНИВ !!!!!!!!!!!!!!" поширив жартівливе відео з пародією на розмову Трампа і Путіна:



Також користувачі соцмереж посміялися над тим, як довго після кінця розмови між лідерами мовчать прес-секретарі та Путіна, і Трампа.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше інформував, що  в ході розмови Дональд Трамп буде намагатися знайти з Путіним "спільні позиції" для подальшої співпраці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?