Війна з Росією і Трамп: Україні вказали на важливе
Категорія
Політика
Дата публікації

Війна з Росією і Трамп: Україні вказали на важливе

Війна з Росією і Трамп: Україні вказали на важливе
Джерело:  online.ua

Українським політикам слід якнайшвидше змиритися з обранням  Дональда Трампа  і виробити тверезу стратегію роботи з Білим домом.


Таку думку в статті на ONLINE.UA висловив політичний експерт Євген Магда.


"Підвищена чутливість експертного середовища дуже швидко знайшла відображення в інформаційному вкиданні про готовність команди Трампа послабити санкції проти Росії. Категоричність, з якою новому господареві Білого дому приписують невгамовне бажання знайти спільну мову з володарем Кремля, свідчить про маніпулятивність меседжів. Але суспільство, яке знаходиться третій рік в стані стресу і поки не отримало масштабних позитивних змін, реагує і на подібні вкидання", - упевнений політексперт.


Читайте також: В Україні побачили, як вона клюнула на вудку Росії


"Україні життєво необхідно позбавлятися від наслідків контузії вітчизняного політикуму обранням Трампа, оскільки цей стан негативно впливає на здатність приймати рішення в умовах протистояння з Росією. Політикам доведеться в найкоротші терміни визначитися з формуванням національних інтересів і їх практичною реалізацією. Ті з них, хто перебуває в стані милостивого очікування і неробства, будуть змушені змінювати свою лінію поведінки або поступатися своїми насидженими місцями", - вважає Магда.


Більше  читайте в статті на ONLINE.UA: Контузило Трампом: Україні потрібно терміново позбуватися від наслідків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?