Розмова Трампа з Путіним: стали відомі подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Розмова Трампа з Путіним: стали відомі подробиці

Розмова Трампа з Путіним: стали відомі подробиці
Джерело:  Кремль

В ході  телефонної розмови президенти Росії і США Володимир Путін і Дональд Трамп відповідно  домовилися регулярно підтримувати особистий контакт.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Кремля.


Відзначається, що розмова пройшла в "позитивному і діловому" ключі, "по обидва боки був продемонстрований настрій на активну спільну роботу по стабілізації та розвитку російсько-американської взаємодії на конструктивній, рівноправній і взаємовигідній основі".


Читайте також: На трьох: стала відома цікава деталь про розмову Путіна з Трампом


Державні лідери обговорили міжнародні проблеми, серед яких виділили боротьбу з тероризмом, ситуацію на Близькому сході, Корейському півострові, з іранською ядерною програмою, арабо-ізраїльський конфлікт.


В якості пріоритетного завдання відзначили боротьбу з міжнародним тероризмом, розгром ІДІЛ та інших угруповань в Сирії.


"Підкреслювалася важливість відновлення взаємовигідних торгово-економічних зв'язків між діловими колами двох країн, що могло б додатково стимулювати поступальний і сталий розвиток двосторонніх відносин", - йдеться в повідомленні прес-служби російського уряду.


Крім іншого, Путін з Трампом домовилися доручити опрацювати терміни і можливе місце проведення особистої зустрічі.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі висміяли реакцію росіян на переговори Трампа з Путіним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?