Міграційна заборона в США: Трамп пішов на радикальний крок
Категорія
Світ
Дата публікації

Міграційна заборона в США: Трамп пішов на радикальний крок

Міграційна заборона в США: Трамп пішов на радикальний крок
Джерело:  online.ua

Заборона на в'їзд в США жителям семи країн з переважно мусульманським населенням  поширюється в тому числі і на володарів грін-карт (документа про постійний дозвіл на проживання в США).


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.


"Заборона буде введена і в відношенні власників грін-карти", - підтвердила представник міністерства внутрішньої безпеки США Джилліан Крістенсен.


Читайте також:  В Україні розкрили секрет несподіваної перемоги Трампа


Таким чином, громадяни Сирії, Ємену, Іраку, Ірану, Лівії, Сомалі та Судану, у яких є грін-карта, виїхавши за межі США, не зможуть повернутися в країну.


Раніше президент США Дональд Трамп на 120 днів призупинив програму прийому біженців в США. Указом президента на 90 днів також забороняється імміграція для жителів семи вищевказаних країн.


При цьому агентство AFP повідомило, що Трамп прокоментував підписання указів про заборону в'їзду в США мігрантів. «Американська заборона на в'їзд працює дуже добре, заявив Дональд Трамп», - сказано в повідомленні агентства.


Як повідомляв ONLINE.UA,  президент США Дональд Трамп підготував кілька указів, які обмежать в'їзд в країну для вихідців з країн Близького Сходу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?