Біля берегів Малайзії пропало судно з десятками туристів: з'явилися фото і подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Біля берегів Малайзії пропало судно з десятками туристів: з'явилися фото і подробиці

Біля берегів Малайзії пропало судно з десятками туристів: з'явилися фото і подробиці
Джерело:  online.ua

Судно, на борту якого перебувала 31 особа, в тому числі 28 туристів з Китаю, пропало з радарів поблизу узбережжя Малайзії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на малайзійську газету The Star.


Як повідомили в національному агентстві по забезпеченню судноплавства Малайзії (MMEA), катамаран, на якому, крім відпочиваючих, перебували капітан і двоє членів екіпажу, пропав приблизно в 30 кілометрах на захід від міста Кота-Кінабалу. Судно прямувало з Кота-Кінабалу на острів Менгалум, розташований в 60 кілометрах від міста.


Власник катамарана звернувся до влади ввечері 28 січня після того як судно так і не досягло острова.


Читайте також:  В Уганді затонуло судно з футбольною командою: є загиблі


Пошуково-рятувальна операція розгорнулася на площі близько 400 квадратних миль (понад 1 тисячі квадратних кілометрів). У ній задіяні суда MMEA, кораблі військово-морського флоту і вертольоти.


У консульстві Китаю підтвердили, що на борту катамарана перебували щонайменше 18 громадян КНР. За інформацією китайського агентства «Сіньхуа», в день події на море спостерігалося сильне хвилювання.


На видео после 28 секунды показаны кадры с фотографиями спасательной операции.



Як повідомляв ONLINE.UA,  приблизно в 48 кілометрах від узбережжя Лівії в Середземному морі затонуло судно, на борту якого знаходилося не менше 107 нелегальних мігрантів.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?