Янукович висунув дві умови для приїзду в Україну
Категорія
Події
Дата публікації

Янукович висунув дві умови для приїзду в Україну

Янукович висунув дві умови для приїзду в Україну
Джерело:  online.ua

Екс-президент України Віктор Янукович може особисто прибути на розгляд справи про державну зраду, якщо держава розслідує замах на нього, а також забезпечить йому безпеку.
Про це заявив адвокат Януковича Віталій Сердюк, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  112.ua.

"Захист робить все, щоб якомога швидше було закінчено розслідування у справі про замах на Віктора Януковича. Якщо це справа все ж буде розслідувано, будуть встановлені особи, і держава зможе забезпечити безпеку, він буде мати можливість брати участь у цій справі особисто", - запевнив юрист.
У той же час, Сердюк зазначив, що участь Януковича у справі про держзраду буде дистанційним.


Читайте також: Росіяни вирішили "здати" Януковича: з'явилися гучні подробиці

"Він буде брати участь у розгляді цієї справи (про держзраду – Ред.), незважаючи на небажання керівників Генпрокуратури. Але з початку справи це буде дистанційне участь", — додав адвокат.


Крім того, він заявив, що захист Януковича отримала постанову за підписом головного військового прокурора Анатолія Матіоса, згідно з яким строк досудового розслідування продовжено до 28 березня.


Також адвокат прокоментував заяву прокурора Головної військової прокуратури Руслана Кравченко про те, що слідство має намір повідомити захист Януковича про завершення розслідування у справі про держзраду.


"Так, у нас є інформація про виклик на завтрашній день для проведення певних процесуальних дій. З цього приводу особисто Віктор Янукович підписав відкрите звернення до ГПУ, яке завтра буде представлено і оприлюднено для суспільства", - резюмував Сердюк.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  генеральний прокурор Юрій Луценко детально прокоментував слідство у справі Януковича і дозвіл Печерського суду на заочне досудове слідство у справі про державну зраду екс-президента.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?