Трамп зробив гучну заяву на адресу американського ворога Путіна щодо Третьої світової
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп зробив гучну заяву на адресу американського ворога Путіна щодо Третьої світової

Трамп зробив гучну заяву на адресу американського ворога Путіна щодо Третьої світової
Джерело:  online.ua

Президент США  Дональд Трамп  закликав американських сенаторів Джона Маккейна і Ліндсі Грема «не намагатися розв'язати Третю світову війну», а зосередитися на боротьбі з терористами.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter президента США.


Таким чином Трамп відреагував на спільну заяву колишніх кандидатів в президенти США, республіканців Джона Маккейна і Ліндсі Грема, які розкритикували указ Трампа "Про захист країни від в'їзду іноземних терористів", згідно з яким в'їзд в США буде органічний всім громадянам Ірану, Іраку, Ємену, Лівії, Сирії, Сомалі та Судану.


"Цей указ посилає сигнал, що Америка не хоче, щоб мусульмани приїжджали в нашу країну. Саме через це ми побоюємося, що указ може більшою мірою посприяти вербуванню терористів, ніж поліпшити нашу безпеку", - було сказано в заяві сенаторів.


Читайте також:  Гучний указ Трампа: в соцмережах звернули увагу на смішний момент


"Спільна заява колишніх кандидатів в президенти Джона Маккейна і Ліндсі Грема помилкова, вони сумно непереконливі, що стосується імміграції. Обидва сенатора повинні зосередити свою енергію на ІДІЛ, нелегальній імміграції і безпеці на кордонах, замість того, щоб постійно намагатися почати Третю світову війну", - прокоментував заяву сенаторів Трамп.


Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше американський сенатор Джон Маккейн, який є затятим противником президента Росії Володимира Путіна, заявив, що підтримає кандидата на пост Державного секретаря США Рекса Тіллерсона при голосуванні в сенаті.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?