Стрілянина по дитині в Дніпрі: спливли шокуючі деталі і нові фото
Категорія
Події
Дата публікації

Стрілянина по дитині в Дніпрі: спливли шокуючі деталі і нові фото

Стрілянина по дитині в Дніпрі: спливли шокуючі деталі і нові фото

Поліція в Дніпрі з'ясувала шокуючі обставини поранення шестирічної дитини, яке сталося 23 січня: виявилося, що постріл зробив 7-річний товариш потерпілого.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Нацполіції області.
"Було встановлено, що ввечері 23 січня постраждала дитина разом з матір'ю були в гостях. В той час, коли дорослі знаходилися на кухні, хлопчик разом з іншою 7-річною дитиною був у кімнаті. Раптом почувся хлопок, а коли дорослі прибігли в кімнату, то побачили поранену дитину", - йдеться в повідомленні.
Як з'ясувалося, "діти знайшли пістолет під патрон Флобера і під час гри з ним несподівано пролунав постріл".

Читайте також: Стр ілянина по малюкові в Дніпрі: з'явилися фото і нові подробиці
Мати постраждалої дитини самостійно доставила хлопчика в лікарню, а коли туди прибули поліцейські, жінка розповіла їм вигадану історію, нібито він отримав травму на вулиці.
Її свідчення направили поліцейських хибним шляхом: "Кілька днів всі сили поліцейських Самарського відділення поліції були направлені на пошук вуличних хуліганів".
"Була відпрацьована вся прилегла до місця події територія для виявлення будь-яких речових доказів, опитано близько 40 підлітків, відпрацьовано три школи. Під час подворового обходу поліцейські опитали більше 30 мешканців прилеглих будинків", - йдеться в повідомленні.
При цьому отримати будь-яку інформацію, яка б допомогла розкрити злочин, не вдалося.
"Згодом в результаті проведення комплексу негласних слідчих дій було встановлено дійсний хід подій", - додали у відомстві і нагадали про те, що за дачу завідомо неправдивих показань передбачена кримінальна відповідальність.
У свою чергу начальник відділу комунікацій ГУНП в Дніпропетровській області Анна Старчевська в коментарі "Мост-Днепр" розповіла, що "батьки хлопчика просто-напросто злякалися, і тому розповіли історію про те, що все відбулося на вулиці".
"Зараз ведуться слідчі дії, адже 7-річна дитина не може бути суб'єктом кримінального провадження. Пістолет, з якого був зроблений постріл, вилучений та проходить у справі як речовий доказ. Надалі буде проведена експертиза з метою довести, що постріл був здійснений саме з цієї зброї", - пояснила вона.
Також поліцейські відпрацьовують осіб, причетних до дачі неправдивих свідчень.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що поранена дитина перенесла операцію і її життю нічого не загрожує.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?