В Україні жорстко висловилися про мовне питання і міських божевільних
Категорія
Політика
Дата публікації

В Україні жорстко висловилися про мовне питання і міських божевільних

В Україні жорстко висловилися про мовне питання і міських божевільних
Джерело:  online.ua

Українці повинні навчитися поважати один одного і не слухати тих, хто намагається внести розкол у суспільство.
Таку думку висловив в інтерв'ю ONLINE.UA відомий волонтер, засновник фонду "Повернись живим" Віталій Дейнега, коментуючи мовне питання в Україні.
"Ми повинні, так чи інакше, навчитися об'єднуватися заради спільних ідей. Навіть з людьми, які нам не подобаються. А ми до сих пір сваримося навіть по "мовному питанню". Може досить?!" - підкреслив Дейнега.
"У нас АТОшник, який повернувся з війни, може почути від міського божевільного на вулиці: "Чому ти говориш мовою окупанта?" А нічого, що він там за тебе воював?!" - обурився волонтер.
Читайте також: Якщо Порошенко оголосить війну Росії, Путін йому аплодуватиме - волонтер Віталій Дейнега
На його думку, українцям необхідно навчитися поважати людей, не ділити їх за мовними, релігійними, національними, територіальними ознаками.
"Нас і так мало. У нас і так ресурсів не вистачає на цю війну. Якщо ми ще через це і між собою посваримося... Тому - не шукай у волонтерських сварках "руку Кремля", її там немає. "Рука Кремля" - це Дмитро Корчинський (лідер партії "Братство" - ONLINE.UA), наприклад", - резюмував він.
Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Волонтер Віталій Дейнега: в Україні є конкретна проблема, на якій грає Кремль

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?