Підопічний Лободи закрутив роман з її екс-колегою в новому кліпі: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Підопічний Лободи закрутив роман з її екс-колегою в новому кліпі: з'явилося відео

Підопічний Лободи закрутив роман з її екс-колегою в новому кліпі: з'явилося відео
Джерело:  YouTube

Молодий виконавець GADAR, який є підопічним української співачки Світлани Лободи (LOBODA), репрезентував свій дебютний кліп на пісню "Не плач".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube-канал співачки.
Відзначимо, що головну роль в кліпі зіграла колишня учасниця групи "ВІА Гра" - Надія Мейхер.
Також одну з головних ролей виконав і сам GADAR. Він постав в образі самотнього романтика.
Вихований за законами вулиці і оточений суворими умовами виживання, він відчайдушно намагається виконати свою мрію, кидаючись з крайності в крайність: вдень він працює охоронцем, а ночами пише пісні і вірші.
Читайте також: Рената Литвинова допомогла Мейхер вийти заміж: з'явилося відео
У дебютній відеороботі репера використані мотиви культового роману Чака Паланіка "Бійцівський клуб". У боротьбі за мрію головного героя відправляють в нокаут.
"Для мене велика честь працювати пліч-о-пліч з командою професіоналів, чиї заслуги і досягнення говорять самі за себе. Мої слова подяки Нателлі Крапівіній і Світлані Лободі за можливість зберегти свою самобутність в кадрі і музиці, а харизматичній і чарівній Надії Мейхер - за артистизм і слова підтримки на знімальному майданчику. Мені здається, у нас вийшло глибоке і чесне відео", - прокоментував GADAR.


Нагадаємо, Світлана Лобода в партнерстві зі своїм продюсером Нателлою Крапівіною і саундпродюсером Михайлом Кошовим заснувала новий музичний лейбл BogArt, артистом якого став GADAR.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Світлана Лобода показала свого підопічного на концерті в Харкові.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?