Укази Трампа вже неприємно відгукнулися Росії: з'явилися деталі
Категорія
Світ
Дата публікації

Укази Трампа вже неприємно відгукнулися Росії: з'явилися деталі

Укази Трампа вже неприємно відгукнулися Росії: з'явилися деталі
Джерело:  ustraveldocs.com

Росіянам посилили візовий режим з США відповідно зі скандальним указом глави Білого дому Дональда Трампа.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на нові візові правила, опубліковані посольством США в Москві.
За новими правилами, для отримання повторної ділової, туристичної, транзитної або журналістської візи без співбесіди (типи B1 / B2, C1 / D і I), необхідно подати документи не пізніше 11 місяців після закінчення попередньої візи.
Раніше цей термін становив 47 місяців.
Читайте також: Г учний указ Трампа: в соцмережах звернули увагу на смішний момент
У посольстві США відзначили, що зміни пов'язані з рішенням Трампа призупинити програми Visa Interview Waiver, відповідно до якої неімігрантські візи можна було отримувати повторно без співбесіди.
Як повідомляв ONLINE.UA, 27 січня президент США Дональд Трамп підписав указ про посилення правил в'їзду в країну, який торкнувся жителів семи мусульманських країн, а також посилив правила приїзду інших іноземців.
29 січня відбулася перша телефонна розмова президента Росії Володимира Путіна і нового глави Білого дому Дональда Трампа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?