Грузія спростувала нахабну брехню російських ЗМІ
Категорія
Світ
Дата публікації

Грузія спростувала нахабну брехню російських ЗМІ

Грузія спростувала нахабну брехню російських ЗМІ
Джерело:  Новини Грузії

У РосЗМІ поширили інформацію про можливе відновлення дипломатичних відносин з Грузією, яка не відповідає дійсності.
Про це заявив представник прем'єр-міністра Грузії у справах врегулювання відносин з Росією Зураб Абашидзе, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Грузія Online".
30 січня російські ЗМІ написали, що Грузія нібито готова почати переговори з Росією про відновлення дипвідносин, однак, як пояснив Абашидзе, журналісти неправильно навели його слова.
"Що стосується питань відновлення дипломатичних відносин, я сказав їм, що на даному етапі це не розглядається, і торгуватися з цього питання ми не збираємося. Це питання може стати на порядок денний лише в тому випадку, якщо почнеться вирішення проблем Абхазії і Цхінвальського регіону, і буде досягнуто серйозного прогресу. Ніяких змін в цій позиції Грузії немає і це питання на наступній зустрічі Абашидзе-Карасін не розглядається", - підкреслив він.

Читайте також: Ро сії потрібна Грузія, звідси можна захопити весь південь Кавказу - журналіст Олег Панфілов
Як відомо, 7 серпня 2008 року воєнних РФ вторглися в Грузію під приводом захисту жителів Цхінвальського регіону, яким незаконно дали громадянство Росії, і окупували більшу територію Західної Грузії. Після втручання міжнародного співтовариства військові були передислоковані в Абхазію і Цхінвальського регіону. Пізніше Росія визнала окуповані території незалежними, після чого влада Грузії розірвала дипвідносини з РФ.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, скільки військових РФ дислокуються на території України, в невизнаному Придністров'ї, в Південній Осетії і Абхазії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?